(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
buchta s tvarohem a želatinou
Potřebné ingredience
1hrnek moučkového cukru
2vanilkové cukry
2vejce
1hrnek mléka
1/2hrnku oleje
1prášek do pečiva
2hrnky polohrubé mouky
1prášek do pečiva.
na krém:
3 tvarohy
3 lžíce cukru
1 vanilkový cukr
1 máslo
3sáčky barevné želatiny
Postup přípravy
moučkový a vanilkový cukr utřeme s vejci.postupně přidáme mléko,olej,mouku s práškem do pečiva.umíchat do hladka.dáme na vymazaný plech a pečeme 25minut.
zatím si připravíme krém:tvaroh,cukr a vanil.cukr rozmixovat a postupně přidávat po kouskách máslo.krém rozetřeme na vychladlou buchtu.
uvaříme 3červené nebo jinak barevné želatiny podle návodu,nalijeme na tvaroh a dáme chladit do lednice.
buchta dobře vypadá a hlavně je výborná!
zatím si připravíme krém:tvaroh,cukr a vanil.cukr rozmixovat a postupně přidávat po kouskách máslo.krém rozetřeme na vychladlou buchtu.
uvaříme 3červené nebo jinak barevné želatiny podle návodu,nalijeme na tvaroh a dáme chladit do lednice.
buchta dobře vypadá a hlavně je výborná!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kačík K.
(upraveno)
12. 4. 2014, 9:45
Prosím ty prášky do pečiva jsou tedy potřeba 2?
keltka
(upraveno)
2. 7. 2007, 18:19
také někdy dávám ovoce jsem ráda,že chutnalo.u nás kde je tvaroh,tam je i úspěch
maris
(upraveno)
2. 7. 2007, 18:06
výborná buchtice!!! vylepšila jsem si to trochu tím,že jsem na krém nasypala třešně a pak zalila tou želatinou.vypadá to i hezky,když tam je vidět ovoce